København Zoo er en af Europas ældste zoologiske haver. Den ligger på Frederiksberg og har ca. 1,2 mio. besøgende om året.

Opgave:

Zoo ønskede en totalleverandør af AV-udstyr til deres mange og alsidige opgaver i parken. Nogle løsninger skulle fortælle dyrenes historie til de besøgende, mens andre skulle bruges til undervisning, konferencer og vejledninger. For Zoo var det vigtigt, at løsningerne var driftssikre og meget betjeningsvenlige. Samtidig havde de brug for en sparringspartner, så samspil mellem historie og udtryk blev fortalt så troværdigt som muligt.

Løsning:

AV-Huset har leveret AV-løsninger til København Zoo gennem mange år. Løsninger i haven strækker sig lige fra lydeffekter med tigerbrøl til professionelle auditorieløsninger. En del af løsningerne er informationsløsninger, som med lyd, billede og lys er med til at fortælle dyrenes historie på en måde, som er med til at gøre turen i haven spændende og informativ. Mange af løsningerne er custom-made, som er specielt designet i samarbejde med Zoo, så de passer ind i parkens miljø.

Har I også brug for en totalleverandør af AV-løsninger til jeres attraktion eller projekt? Kontakt AV-Huset på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk for rådgivning og sparring om de mange muligheder.

Du kan se mere om de forskellige AV-løsninger, vi bl.a. arbejder med.