Kähler keramik er dansk design på højt internationalt niveau. Historien om Kähler går mere end 175 år tilbage. Virksomheden har åbnet ny flagship store med museum og kontor i det historiske værksted på Kählersbakken i Næstved, hvor historien om Kähler startede.

Opgave:

I forbindelse med en totalrenovering af det historiske Kähler-værksted i Næstved ønskede virksomheden en komplet AV-installation med infoskærme, projektor og lydanlæg til den nye butik, museum og kontorer i bygningen. Alt sammen i høj kvalitet og elegant design med trådløs tilslutning og en brugervenlig betjening.


 

Løsning:

I tæt samarbejde med Kähler udarbejdede, leverede og installerede AV-Huset den komplette AV-installation, som består af følgende:

Lydanlæg er etableret i begge butiksarealer og museum med individuel regulering af lyden i de tre rum. Lydanlægget består af en zone forstærker fra Bosch samt en internetradio med USB. Begge komponenter er placeret i et 19” eksternt placeret produktskab, så teknikken ikke er synlig.

Infoskærme i forskellige størrelser er installeret rundt omkring på kontorer, museum, i butikken og mødelokaler. Alle skærme er Panasonic i Full HD med indbyggede højttalere og meget tynde og elegante rammer. En del af skærmene er etableret med Onelan playere, der viser flere typer af samtidige informationer i tre felter som fx web/HTML sider, nyheder fra RSS kilde, billeder, video eller tekst. Personalet kan selv løbende opdatere indholdet på skærmene.

Projektorløsning er etableret i stort mødelokale med mulighed for undervisning og fremvisninger ved besøg af et større antal gæster. Projektoren er en Panasonic Full HD laser projektor med en lampelevetid på 20.000 brænd timer. Motorlærredet i 16:10 format er leveret med lystæt dug og giver et æstetisk flot udtryk. Lyden gengives på kabinet-højttalere og styringen foretages fra et lille vægpanel. Tilslutning til projektoren er også mulig via trådløs overførsel.

Lad skærme fortælle din historie på en levende måde

Har I også en historie at fortælle samtidig med, at virksomheden skal brandes på en elegant og levende måde? Kontakt AV-Huset på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk og hør, hvad teknologi kan gøre for jeres fortælling.

Læs også om digital skiltning og infoskærme eller om andre af vores AV-løsninger.