AV-udstyr til mødelokaler

Skab de perfekte rammer for jeres møder, så mødelokalet bliver brugt optimalt og brugerne får en god totaloplevelse, der øger samarbejdet. Her spiller lokalets funktionalitet og teknik en vigtig rolle.

Billede og lyd skal være i god kvalitet. Måske skal teknikken være helt skjult. Samtidig er der behov for, at AV-løsningen er nem og hurtig at betjene for mødedeltagerne. Der er ofte mange krav og hensyn at tage, når et mødelokale skal indrettes eller renoveres. Med 30 års erfaring i AV-branchen tilbyder vi professionel rådgivning og ud fra jeres ønsker og behov finder vi det optimale AV-udstyr til mødelokalet. Hos os får I en løsning i høj kvalitet, hvor der er kælet for detaljen.

AV-udstyr til det mindre mødelokale

Til det mindre mødelokale leverer vi typisk en skærmløsning, hvor I kan vise præsentationer, dele indhold og holde videokonference og lign. En touch skærm kan også være en god løsning, hvis I ønsker flere muligheder for at udfolde jer kreativt på skærmen. Skal lokalet være klar til videokonference / videomøder, så er en soundbar med indbygget kamera, højttalere og mikrofon det oplagte valg. Der er også mulighed for en eksklusiv alt-i-én-videomødeløsning fra Arthur Holm til op til 8 personer, hvor skærmene er skjult i bordet, men hurtigt forvandler lokalet til et effektivt møderum.

Selvom der er tale om standard AV-udstyr til et mindre mødelokale, så tilpasser vi altid løsningen til den enkelte kunde med stor fokus på kvalitet og en ordentlig installation, der fremstår flot og professionel.

Det eksklusive mødelokale

Søger I en state-of-the-art designløsning til det eksklusive bestyrelses- eller mødelokale, så har vi specialiseret os i kvalitetsløsninger med bl.a. prisvindende motoriserede skærme og avancerede AV-produkter fra designproducenter som Arthur Holm. Løsningerne kan stilfuldt integreres i konferencemøbler eller indbygges i væg og loft, hvis en diskret løsning ønskes. Vi har højeste prioritet på kvalitet og design og tilpasser specialløsninger, så æstetikken i lokalet bevares.

Se også vores AV-løsninger til videokonference.

Til det store konference- og mødelokale

Til de store mødelokaler, byrådssale, kantiner og auditorier leverer vi en skræddersyet AV-installation. På billedsiden er LED storskærme et godt valg, som både har lang levetid og høj billedkvalitet, også når der er meget lys i lokalet. En projektorløsning med lærred er også en mulighed, hvis man for eksempel ønsker, at udstyret skal være skjult, når det ikke er i brug.

På lydsiden leverer vi alt i højttalere og mikrofoner alt efter lokalets udformning og størrelse. Fra linearray højttalere, der kaster lyden langt, til diskrete loftshøjttalere indbygget i loftet og væghøjttalere eventuelt malet i samme farve som væggen for et elegant look. Mulighederne er mange og med et stort internationalt produktprogram garanterer vi et professionelt resultat.

Skriv til os og hør om de mange muligheder for AV-løsninger til mødelokaler. Eller ring på telefon 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

Mødebooking skærme

Har I flere mødelokaler, så giver mødebookingskærme et hurtigt overblik og nem booking af lokalerne, så de bliver udnyttet optimalt. Så sparer I både tid og bøvl med dobbeltbookinger, afbrudte møder eller mødelokaler, der ikke bliver brugt.

Få et bud på hvordan I kan udnytte teknologien i mødelokalet

Måske kan det også være en idé at lade rummet opfylde flere funktioner og dermed udvide jeres muligheder. På få sekunder kan I fx forvandle et stort ballroom til et højteknologisk mødelokale eller et præsentabelt miljø til receptioner og events. Udnyt teknologien og vores mange års erfaring med at tænke i utraditionelle løsninger til mødelokaler og konferencerum.

Så tag fat i os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk og få et professionelt bud på, hvordan AV-udstyret kan løfte jeres mødelokale eller konferencerum.

Konferenceløsninger

Med en skræddersyet digital konferenceløsning får du effektiv styring af møderne. Systemerne kan have deltagerregistrering med ID-kort, automatisk kamerakontrol og mødestyring via touch screen, ligesom de er fuldt forberedt til tolkning. Det er også muligt at optage billede og lyd fra møder samt streame debatter og indlæg til nettet.

Med blot ét tryk på mikrofonen aktiveres flere ting i salen, når den enkelte vil have ordet. Kameraet rettes mod personen og indstiller visningen med den optimale justering. Lyden indstilles individuelt med den korrekte indstilling til rummet og talen kan optages og gemmes automatisk. Mulighederne med konferencesystemer er mange. Se fx løsningerne vi har lavet til Næstved Byrådssal eller African Development Bank.

Mødelokaler i historiske omgivelser

Hos AV-Huset har vi fokus på æstetik og design. Vi har specialiseret os i at forvandle historiske lokaler som byrådssale til højteknologiske mødelokaler med stor respekt for æstetikken og uden at det umiddelbart kan ses.

Som f.eks. Helsingør Byrådssal. Teknikken – med alt fra digital mødestyring til afstemning, videopræsentation af talerne og mikrofonanlæg – bliver integreret, så det falder naturligt ind i rummet. Detaljerne er afgørende for resultatet.

Brugervenlig betjening

Med rumstyring kan du kontrollere din AV-løsning med ét enkelt tryk på fx et betjeningspanel. Alt fra projektor til gardiner, lærred, lyd og lys kan styres automatisk. Vi programmerer løsningen efter jeres ønsker og behov, så I får et mødelokale med en overskuelig og brugervenlig betjening. 

Læs mere om brugervenlig betjening af AV udstyr til mødelokaler på vores side rumstyring

Brug for hjælp med et mødelokale?

Vi har løst rigtig mange AV-opgaver i konference- og mødelokaler for en lang række virksomheder, hoteller, uddannelsesinstitutioner etc. i både Danmark og udlandet som f.eks. Alsik Hotel, Harboe Bryggeri, Bisca A/S, WHO, CSU-Slagelse og African Development Bank. Har I brug for AV-udstyr til jeres mødelokale eller store konferencesal, så står vi klar med rådgivning og en professionel løsning tilpasset jeres specifikke behov.

Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk og hør mere om alle de mange muligheder med AV-udstyr til mødelokaler og konferencerum.