Skab stemning og oplevelser med AV

At skabe den perfekte atmosfære og guide gæsterne, så de føler sig velkomne, er vigtigt for ethvert hotel eller kursuscenter. Ligesom konference- og mødelokaler skal give gæsterne en professionel oplevelse på en brugervenlig måde. Med de rette AV-løsninger som infoskærme og baggrundsmusik i reception, elevator og restaurant, projektorinstallationer og lyd i mødelokaler og konferencesal, hotel tv på værelserne osv. kan gæsternes samlede oplevelse løftes, så de ønsker at vende tilbage gang på gang.

AV-Huset leverer professionelle AV-løsninger til hoteller, restauranter og kursuscentre etc. Løsninger der tilfører værdi. Mulighederne er mange og vi udvider hele tiden grænserne for dem.

Udnyt AV-teknologiens muligheder

Vi yder rådgivning lige fra planlægning af et nyt hotel, opgradering af en eksisterende løsning eller erstatning af gammelt udstyr med nyt. Vi udnytter teknologiens muligheder og tænker gerne i utraditionelle løsninger, der f.eks. får et rum til at opfylde flere funktioner. Samtidig har vi fokus på æstetik og design. Vi kan skræddersy løsningen, så den ikke påvirker rummets æstetiske udtryk eller vi kan specialdesigne en stilfuld løsning efter jeres behov, så den f.eks. visuelt matcher hotellets øvrige linje.

Vi leverer den nyeste AV-teknologi til hotel- og restaurationsbranchen inden for en lang række områder som f.eks.:

Auditorier
Konference- og mødelokaler
Lydanlæg
Talevarsling
Videokonference
Infoskærme
Digital signage
Rumstyring
Specialløsninger


Vi er drevet af en passion for at skabe innovative AV-løsninger. Kontakt os og hør om de mange muligheder. Så finder vi den optimale løsning, der passer til netop dit projekt.


Her nedenunder kan du se et udpluk af referencer fra hoteller eller gå til referenceoversigten.

 

Referencer:

 
Alsik Hotel & Spa
 
Steel House Copenhagen
 
Wakeup Copenhagen
 
Absalon Hotel
 
Tivoli Congress Center
 
Copenhagen Marriott Hotel