Islev Kirke blev indviet i 1970 og ligger i Rødovre.

Opgave:

I forbindelse med total renovering af Islev kirke ønskede menighedsrådet mulighed for at benytte kirkesalen til forskellige arrangementer, i stedet for de mindre lokaler som tidligere blev benyttet. Opgaven til AV-Huset lød: Den vante kirkegænger må ikke visuelt kunne opleve nogen form for synligt teknisk udstyr. Kort sagt skulle kirken både kunne vise et stort billede med en fornuftig lyd og nem betjening samtidig med at der ved almindelige gudstjenester ikke måtte være synlige spor af teknik.

Løsning:

Med et areal på 17x17 m og med 10 m til loftet valgte vi at ”gemme” alt udstyret oppe under loftet. Den store projektor blev skjult i kirkens store trækonstruktion, som er del af kirkens interiør. Til det store 3 m brede motorlærred valgte vi at placere to kraner oppe under loftet, som blev monteret i lærredets kassette.

Til lyddelen valgte vi at montere to Pan Beam aktive højttalere direkte i loftet. Højttalerne kan elektronisk kalibreres til at sprede lyden over store afstande. Dermed kunne vi nøjes med to mindre højttalere, som blev malet i samme RAL farve som loftet, så de ikke virker synlige.

Til at betjene udstyret valgte vi en Neets styring, som betjenes via en iPad. Med et tryk på iPad’en kører kranerne ned samtidigt med at lærredet ruller ned, projektoren tændes og anlægget starter op. På samme måde lukkes det hele ned igen med et tryk på iPad’en.

Har du et lignende projekt, som vi skal hjælpe dig med? Kontakt os på telefon 5577 4030 eller på email info@av-huset.dk og hør om de mange AV-muligheder til kirker.

Du kan se mere om AV-løsninger til kirker som lydanlæg, teleslynge, specialløsninger eller rumstyring for nem betjening af AV-udstyret.

Vi tilbyder også leasing af AV-udstyr. Kontakt os for at høre mere om leasing.

Og husk at I kan leje professionelt av-udstyr og teknikere hos os, hvis I skal holde arrangementer, der kræver ekstra udstyr.