Emmauskirken blev opført i 1876 og ligger på Frederiksberg i København. Kirken tilhører Diakonissestiftelsen.

Opgave:

Under en totalrenovering af Emmauskirken stillede menighedsrådet os spørgsmålet: Kan I lave en biograf inde i vores kirke? De ønskede desuden, at teknikken monteret i kirkerummet skulle være usynlig, når udstyret ikke er i brug. Samtidig skulle lyden kunne tilsluttes det eksisterende lydanlæg.

Løsning:

Sammen med kirkens arkitekt valgte vi en løsning, hvor lærredet skjules over indgangen til pulpituret.  Et lærred med et drop på 7 m blev specialfremstillet og placeret under et mindre udhæng oppe i kirken. Idet skibet i kirken er ca. 30 m, valgte vi en projektor fra Panasonic med en meget høj lysstyrke og et specielt optik, der kan lave et 3 m bredt billede fra den modsatte ende af kirken. Her kunne projektoren også gemmes, så kun objektivet blev synligt.

Der var tidligere valgt en løsning med JBL højttalere, så lyddelen var på plads og i orden. Udfordringen var at få trukket lyd- og billedkablerne på ca. 50 m uden støj og billedudfald. Det blev løst med tvONEs sende-/modtagersystemer.

Har du et lignende projekt, som vi skal hjælpe dig med? Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk og hør om de mange AV-muligheder til kirker.

Du kan se mere om av-løsninger til kirker som lydanlæg, teleslynge eller specialløsninger.

Vi tilbyder også leasing af av-udstyr, hvis det passer bedre ind i jeres planer. Kontakt os for at høre mere om leasing.

Og husk at I også kan leje professionelt av-udstyr hos os, hvis I skal holde events eller lign.