Den ultimative trådløse præsentationsløsning til mødelokalet

Et samarbejde mellem Panasonic og Wolfvision præsenterer den ultimative trådløse præsentationsløsning til mødelokaler og klasseværelser. En løsning helt uden kabler, dongler, apps etc.

Slip for bøvl med kabler. Panasonics nye SQ-serie monitor med indbygget Wolfvision Cynap

De har integreret markedets mest intuitive trådløse præsentationsprodukt Cynap Pure BYOD (Bring Your Own Device) fra Wolfvision i de nye SQ1 4K-skærme fra Panasonic. Designet er diskret uden kabler og der er ikke behov for yderligere programmer, download af software eller drivere etc.

Løsningen, der er kompatibel med alle styresystemer, giver skærmdeling i 4K-opløsning med op til 4 vinduer på skærmen samtidigt og med 100% datakryptering for at opnå et højt sikkerhedsniveau. Gælder til alle iOS-, Android-, Windows- og macOS-enheder, via alt fra AirPlay til Chromecast og Miracast. Den er også kompatibel med Panasonics interaktive touchscreen i skærmseriens SQ1-IR-version. Skærmene fås i størrelser fra 49” op til 98”.

    

  • Løsning helt uden brug af kabler, apps, dongler etc.
  • Skærmdeling i 4K-opløsning
  • Op til 4 vinduer på skærmen samtidigt
  • Kompatibel med alle styresystemer
  • Kompatibel med interaktiv touchscreen
  • SQ1 4K-skærme i str. 49” til 98”

Det bliver ikke nemmere – mød op i lokalet, start præsentationen op til op på fire skærme samtidigt ved brug af jeres egne enheder som smartphone, tablet eller bærbar computer.

Se mere om den trådløse præsentationsløsning til mødelokaler.

Vil du høre mere om den integrerede præsentationsløsning i Panasonics SQ1-skærmserie, kan du kontakte os på telefon 5577 4030 eller info@av-huset.dk.

Er du forhandler? Så kontakt René Lovén på mobil 2542 7136 eller mail renel@av-huset.dk.