Vi søger en produktspecialist i distributionsafdelingen til rådgivning og salg af vores agenturer til forhandlere og udlejningsvirksomheder.

Vil du med på holdet hos en af Danmarks førende AV-virksomheder, der arbejder med høj kvalitet i vores hardwarevalg og har egne agenturer fra nogle af verdens førende brands?

Vi søger en selvkørende kollega gerne med erfaring inden for rådgivning og salg til forhandlere i hele Danmark. Dit udgangspunkt bliver dit hjemmekontor.

Måske du har erfaring fra AV/IT- og/eller anden beslægtet branche, men det er ikke et krav, bare du er teknisk velfunderet og har en naturlig interesse inden for IT- og AV-området. Du kommer til at arbejde tæt sammen med og referere til vores produktchef, som varetager det daglige overordnede ansvar.

Dine primære opgaver

 • Salg af egne agenturer til forhandlere, der videresælger til slutbrugere
 • Salg til udlejnings- og eventvirksomheder, der anvender produkterne til udlejning
 • Du vil få det fulde ansvar for et af vores hovedagenturer
 • Målrettet opsøgende salgsarbejde til udvalgte kundegrupper, typisk i samme segment
 • Tillidsskabende rådgivning
 • Løsningssalg med salg af supplerende produkter og tilbehør

Du er udadvendt og kan skabe relationer

Som person er du udadvendt, resultatorienteret og trives med teknisk salg & rådgivning og kan håndtere formidling af egenskaber og fordele i øjenhøjde til kunderne.

Det er helt afgørende, at du formår at skabe gode og langsigtede relationer til dine kunder, som du brænder for at servicere og give optimale oplevelser. Du er initiativrig og fungerer godt i et mindre team, hvor du som en naturlig del bidrager med vidensdeling og dit gode humør.

Din tilgang til jobbet er struktureret, og du arbejder selvstændigt og systematisk med styr på dine arbejdsopgaver.

For dig er det at tage ansvar ”et must” i en meningsfyldt og afvekslende hverdag, hvor forandringsparatheden er til stede, når det er nødvendigt. Du har udover ovenstående en helt gennemgående kommerciel tilgang, og forstår vigtigheden af, at der skal tjenes penge for at kunne levere.

Vi forventer gode kommunikative evner, og at du behersker flydende dansk i skrift og tale samt er rutineret i at skrive og tale engelsk.

Det er en fordel, hvis du er daglig bruger af Navision Dynamics. Du er rutineret bruger af MS Office pakken, herunder diverse VC-platforme som Teams, Zoom mv.  

Det får du

Du bliver del af et mindre salgsteam i en velkonsolideret virksomhed i vækst. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og du kan samtidig være med til at præge en virksomhed, der ikke ”bare vil være som alle de andre”.

Der er tale om et job, hvor du i meget stor grad kan være med til at præge udviklingen og sætte dagsordenen for, hvordan tingene skal gribes an og din dagligdag fungere. Selvstændigheden i jobbet er selvsagt stor.

Du vil opleve en fri omgangstone og god stemning i huset. Du får kompetente kollegaer at sparre med, der tilsammen har rigtig mange års erfaring i AV-branchen.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, bilordning, pension, sundhedsforsikring, IT- og tøjpakker mv. 

Interesseret?

Lyder ovenstående interessant for dig? Så send en fortrolig ansøgning og dit CV til adm. direktør Jens Ravn på e-mail jens@av-huset.dk. Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte produktchef René Lovén på mobil 2542 7136. Vi indkalder løbende til samtale og fjerner stillingsopslaget, når jobbet er besat.

Om AV-Huset

AV-HUSET A/S har siden 1990 været totalleverandør af AV-løsninger i høj kvalitet til bl.a. virksomheder, hoteller, museer, uddannelsesinstitutioner, rådhuse og kirker i både Danmark og udlandet. For mere end 10 år siden startede vi vores distributionsafdeling og servicerer i dag vores mange forhandlere i hele Danmark.  

AV-Huset er officiel distributør af:

 • Panasonic projektorer, pro monitorer og PTZ kamera
 • Bosch konference- og PA-systemer
 • Absen LED storskærme
 • tvONE distribution, scaler, videowall processor
 • Peerless-AV beslag og udendørs skærme
 • Arthur Holm design monitorer
 • OneLan digital skiltning
 • Specktron touch skærme og UST projektorer

AV-Huset ligger i Næstved og beskæftiger pt. 22 medarbejdere og en freelancegruppe.

Distributionsafdelingens daglige drift varetages of vores produktchef, René Lovén.

Vi er bevidste om, at vi har et sam­fundsmæssigt ansvar og driver virk­somhed på en ordentlig og anstændig måde, hvor vi bl.a. har tilsluttet os FNs Global Compact.
 

     Download jobopslag.