Nye kreative muligheder for bl.a. museer og virksomheder

Panasonic introducerer nu den nye PT-MZ880 laserprojektorserie, som er ideel til virksomheds-, uddannelses- og museumsmiljøer.


Blandt højdepunkterne er den indbyggede Edge Blending-funktion, som gør det muligt at sammensætte billeder fra flere projektorer til ét stort billede. Serien er også kompatibel med et nyt Ultra Short Throw-zoomobjektiv uden offset, som er planlagt til frigivelse i efteråret 2021, hvilket gør projektorerne ideelle til at skabe fordybende seeroplevelser på eksempelvis museer, hvor pladsen er trang.

Den nye Solid Shine-serie er en opdatering af PT-MZ770- serien, og resultatet er enestående billedkvalitet og problemfri installation pakket ind i et miljøvenligt design. Laserprojektorerne er ligeledes fremtidssikrede til 4K-signaler.

Mindste strømforbrug i klassen

Den nye projektorfamilie er både miljøvenlig og utrolig driftssikker. Energiforbruget er ca. 20 % lavere end tidligere modeller, og med vaskbart øko-filter leveres 20.000 timers drift uden omkostninger til vedligehold.

Den nye serie kommer i tre størrelser, som alle fås i sort og hvid.

  • PT-MZ880         8.000 lumen
  • PT-MZ780         7.000 lumen
  • PT-MZ680         6.000 lumen

          

Utrolig støjsvag

Laserprojektorernes særlige kølefunktion begrænser støjniveauet til så lidt som 26 dB (PT-MZ780 og MZ680) eller 28 dB (PT-MZ880), så publikum ikke bliver generet af støj, men kan fokusere på det projekterede indhold.

Læs mere om den nye støjsvage LCD laserprojektorserie PT-MZ880 fra Panasonic.

Få en demo i eget miljø

Overvejer din virksomhed/uddannelsesinstitution/museum at investere i en MZ880-projektor? Så har I nu mulighed for at få den på prøve i en uge i jeres eget miljø. Kontakt René Lovén for en snak om muligheden - mail renel@av-huset.dk eller mobil 2542 7136.