Om os

Om os

30 år i AV-branchen

Med mere end 30 års erfaring i AV-branchen er vi en af Danmarks ældste AV-virksomheder. Hos AV-Huset er vi specialister i at rådgive om, udvikle og installere AV-løsninger, hvor billede og lyd interagerer med hinanden – uanset om det er standard lyd og billede i et lille mødelokale eller en skræddersyet specialløsning i historiske omgivelser. Med base i Næstved leverer vi AV-løsninger i høj kvalitet til kunder i hele Danmark og rundt omkring i verden. Vi samarbejder med nogle af verdens førende producenter og skaber nye måder at kommunikere på. Har du brug for inspiration til din næste AV-løsning? – så er du havnet det rette sted.

Kontakt os på 5577 4030 eller mail info@av-huset.dk.

Vi tænker gerne utraditionelt

Vi er dem, der tænker utraditionelt og leverer innovative kvalitetsløsninger med respekt for æstetik og design. Uanset om teknikken skal falde helt naturligt ind i omgivelserne med minimal indgriben eller understøtte rummets moderne udtryk i et elegant design kan vi skræddersy den perfekte AV-løsning lige efter dine behov. Vi har idéerne, teknikken og medarbejderne til at rådgive om optimal udnyttelse af teknologiens muligheder. Hemmeligheden ligger ikke i selve teknikken, men i måden den udnyttes på.

Vi er med dig hele vejen

Har I brug for ny inspiration om tidens AV-muligheder eller konkrete projekter med behov for innovative AV-løsninger? Med egne konsulenter, AV-installatører, serviceteknikere, it-specialister og egen udlejningsafdeling finder vi den optimale løsning til jeres projekt – stort som småt. Og vi er med jer hele vejen fra konceptudvikling til den færdige løsning og service.

Referencerne taler for sig selv

Som professionel AV-leverandør siden 1990 har vi gennem årene oparbejdet en lang referenceliste over spændende løsninger til bl.a. hoteller, skoler, uddannelsesinstitutioner, rådhuse, kirker, museer og virksomheder i både Danmark og udlandet. Se nogle af vores mange referencer.

Medlem af AV-Brancheforeningen

Vi er medlem af AV-Brancheforeningen, som er din garanti for en ordentlig og professionel AV-installation. AV Brancheforeningen vil fremme professionalismen for AV-installationer ved løbende at sætte øgede krav og standarder for foreningens medlemmer. Det vil give vores kunder en større tryghed og garanti for kvalitet.

    Læs mere om AV-Brancheforeningen.

Medlem af AVIXA

AV-Huset er ligeledes medlem af AVIXA, som er er en international brancheorganisation for virksomheder, der arbejder med professionel AV og informationsteknologi. AVIXA, der er en nonprofit organisation, bestræber sig på at forbedre og fremme AV-branchen gennem uddannelse, AV standarder og vidensformidling. Brancheorganisationen blev etableret i 1939 og har over 5.000 medlemmer i 80 forskellige lande. Læs mere om AVIXA.

 

Interesseret i nyheder om AV? Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Er du interesseret i nyheder og tilbud fra vores AV-verden, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her nederst på siden. Vi sender ud ca. en gang om måneden. Du kan til en hver tid afmelde dig nederst i nyhedsbrevene.