AV-Huset har siden 1990 været totalleverandør af AV-løsninger til virksomheder, hoteller, kirker, rådhuse, skoler, museer, banegårde osv. i både Danmark og udlandet - fra den indledende rådgivning til aflevering af det færdige projekt. Vores referencer tæller mere end 2500+ installationer og omfatter alt fra auditorier, konferencesale, bestyrelseslokaler, videokonferencer, møde- og undervisningslokaler til informationssystemer, højttalerinstallationer og konferenceanlæg. Her kan du se et lille udpluk af de løsninger, vi har leveret og lade dig inspirere.

Har du spørgsmål til de enkelte cases, er du velkommen til at kontakte os på 5577 4030 eller email info@av-huset.dk. Du er også velkommen til at komme forbi og se løsninger live i vores showroom i Næstved.

 

Find inspiration blandt vores AV-løsninger til hoteller og kursuscentre. Se et udpluk.


Siden 1990 har vi leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller og kursuscentre. Her følger vores referenceliste samt et lille udsnit af udvalgte cases.

Se vores Referenceliste Hoteller og Konferencecentre
 

 

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Se et lille udpluk af projekter.


Siden 1990 har vi leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her følger vores referenceliste samt et lille udsnit af udvalgte cases.

Se vores REFERENCELISTE OVER MUSEUMSPROJEKTER.
 

 

Driftssikre kommunikationsløsninger til erhvervslivet. Se lille udpluk.


Siden 1990 har vi leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

 

Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Se et lille udpluk.


Siden 1990 har vi leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Her følger vores referenceliste samt et lille udsnit af udvalgte cases.

SE VORES REFERENCELISTE: Referenceliste over kirker.
 

 

Vi leverer forskellige løsninger til kommuner. Se et lille udpluk.


Siden 1990 har vi leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

 

AV skaber nye muligheder på skoler. Se et lille udpluk af projekter.


Siden 1990 har vi leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her følger vores referenceliste samt et lille udsnit af udvalgte cases.

SE VORES REFERENCELISTE: Referenceliste over folke- og efterskoler.
 

 

Vi leverer og installerer AV-løsninger i udlandet. Se et lille udpluk.


AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger vores referenceliste samt et lille udsnit af udvalgte cases.

Se vores Referenceliste over Export projekter.
 

 

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Se lille udpluk af projekter.


Siden 1990 har vi leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her følger vores referenceliste samt et lille udsnit af udvalgte cases.

SE VORES REFERENCELISTE: Referenceliste over videregående uddannelsesinstitutioner.
 

 

Vi klarer alle slags udlejningsopgaver. Her kan du se et lille udpluk af arrangementer.


Siden 1990 har vi udlejet forskellige større og mindre AV-løsninger til en lang række events og arrangementer. Her følger vores referenceliste samt et lille udsnit af udvalgte cases.

Se vores Referenceliste over udlejningsopgaver.