Opgave:

Ved renovering af 6 mødelokaler i administrationsbygningen ønskede Næstved Kommune at skabe en rød tråd og ensartethed i kommunens lokaler med hensyn til både design og AV-udstyr. Mødelokalerne benyttes dagligt af mange forskellige offentligt ansatte og skal fremstå præsentable med en brugervenlig AV-løsning, som er nem at betjene for alle.

Løsning:

Vi gik væk fra den gamle projektorløsning og over til en skærmløsning med touch funktion, hvor brugerne kan betjene computeren direkte på touch skærmen. 70” og 84” skærme, som ikke er følsomme over for elektrisk lys og sollys, er installeret i mødelokalerne. For at give mødedeltagerne adgang til nemt at dele indhold som billeder, video eller lydklip på skærmen under møderne, er det trådløse præsentationssystem Barco ClickShare installeret i lokalerne. Med blot et klik på en knap bliver indholdet på deltagernes bærbare computer, tablet eller smartphone vist på den centrale skærm i mødelokalet.

I tæt samarbejde med indretningsarkitekten blev det ligeledes besluttet at montere magnetiske glastavler på specialmål i mødelokalerne. Tavlerne er en slags moderne whiteboards og leveres i to forskellige farver, der matcher det øvrige interiør.

Identiske løsninger er løbende leveret til andre af kommunens bygninger heriblandt en mobilløsning i den gamle byrådssal på rådhuset.

Trænger dine mødelokaler til renovering? Kontakt os og hør om de mange muligheder, der kan løfte oplevelsen i mødelokalet.