Opgave:

Kommunen ønskede en fuld opgradering og ombygning af den eksisterende byrådssal. I forbindelse med denne istandsættelse skulle teknikken ligeledes føres up-to-date, ligesom der var et ønske om mulighed for mere åbenhed med live streaming af byrådsmøder direkte til kommunens borgere.

Løsning:

Løsningen blev et komplet line-up med Bosch digitalt mikrofonsystem og kameraløsning, alt med registrering af de enkelte mødedeltagere via chipkort. Løsningen indeholdt også nye højttalere til både salen og tilhørerpladser og projektor, motorlærred og trådløse mikrofoner, der kan anvendes under byrådsmøder men også til andre arrangementer i salen. Det hele er bundet sammen med et Crestron rumstyringsanlæg, hvor også lys, gardiner og andre funktioner betjenes. Betjeningspanelet viser et direkte layout af salen, så det er overskueligt at tildele ordet til de enkelte deltagere, når mødet er i gang.

Trænger jeres byrådsal også til at blive ført ind i den digitale verden med registrering af mødedeltagere via chipkort og live streaming af byrådsmøder etc.? Kontakt os og hør om de mange muligheder med konferenceløsninger.