Opgave:

Helsingør Kommune ønskede professionel mødestyring i de historiske omgivelser i byrådssalen. I forhold til byrådssalens kulturhistoriske værdi var det afgørende, at konferenceløsningen blev installeret i respekt for salens unikke udtryk.

Løsning:

Selvom man ikke umiddelbart lægger mærke til det, er den historiske byrådssal et højteknologisk konferencerum, der tilbyder alt fra digital mødestyring til afstemning og videopræsentation af talerne, når de har ordet.

Teknikken er integreret i mikrofonanlægget, så den falder naturligt ind i rummet.

For at understøtte rummets rolige atmosfære er mikrofonerne placeret i midten på det specialdesignede mikrofonanlæg. Det giver et harmonisk udtryk og matcher salens fine gamle messingbordlamper, der ligeledes er symmetrisk designet. De seks kameraer i salen er bygget ind i talerstolen, som har fået snedkereret en ekstra sektion på i den oprindelige træsort.

En helt speciel løsning, der både har løftet talerstolen og kommunikationen i salen.

Har du også brug for et højteknologisk konferencerum i historiske omgivelser? Kontakt os og hør, hvordan vi kan installere en professionel AV-løsning, så den falder naturligt ind i rummet.