Momondo, der bl.a. tilbyder rejsesøgemaskine på nettet, har flyttet sit hovedkontor i København til nye store og flotte lokaler i den historiske Postgård i Købmagergade.

Opgave:

I forbindelse med flytningen til Postgården ønskede Momondo en AV-løsning til deres nye kantine i den nu overdækkede gård. I kantinen skulle det være muligt at vise præsentationer for en stor forsamling. Kravet her var, at alle skulle kunne både se og høre præsentationen og der skulle være mulighed for ekstern tilslutning, både via VGA, HDMI og trådløs overførsel.

Løsning:

Grundet kantinens rektangulære form i det gamle gårdmiljø har vi valgt at installere en kraftig laserprojektor fra Panasonic og et stort lærred i center, så der projekteres på tværs af kantinen. Lærredet kører automatisk ned, når man vælger ”præsentation” på betjeningspanelet. Ud over den kraftige lysstyrke har projektoren en lampelevetid på 20.000 timer, hvorved driftsomkostningerne er minimale.

Når rummet er helt fyldt op anvendes 75” støtteskærme placeret på elegante motoriserede hejs med hjul, så disse kan løftes op i den rigtige højde.

På lydsiden er anvendt et Sennheiser trådløst mikrofonsystem og en 5 m høj Lineray søjle-højttaler, som afdækker hele rummet med en ensartet lydstyrke.

Hele anlægget kontrolleres via Crestron rumstyring og betjenes nemt via et brugervenligt betjeningspanel, der til dagligt sidder i dockingstationen, men kan anvendes mobilt i hele lokalet.

Brug for en ny brugervenlig AV-løsning til et særligt lokale?

Er I også flyttet til nye - måske historiske - lokaler, hvor der er brug for ny brugervenlig AV-løsning, der skal tilpasses omgivelserne? Hos AV-Huset har vi mange års erfaring med tilpasning af AV-løsninger til historiske eller på anden måde særlige lokaler. Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk og hør om mulighederne til jeres lokale.

Læs mere om specialløsninger, om AV-løsninger til konference- og mødelokaler eller om brugervenlig betjening af AV-udstyr med rumstyring.