Engestofte Gods ligger på Lolland helt ned til Maribosøerne. Godset fungerer i dag som skov-, jagt-, landbrugs- og nu også konferenceejendom.

Den gamle kongsgård fra 1457 har totalrenoveret en smuk gammel lade, så den nu kan benyttes som både konferencesal eller festlokale til bryllupper og andre arrangementer med alt hvad dertil hører af flotte møbler, gourmet mad, AV-udstyr osv.

Opgave:

I forbindelse med renoveringen af den store lade ønskede Engestofte Gods en komplet AV-løsning, der skulle leve op til alle krav om moderne AV-udstyr, der i dag stilles ved konferencer, foredrag, fester og andre arrangementer.

Derudover var det også et krav, at alt AV-udstyr skulle installeres med fuld fokus på æstetik, da Engestofte Gods har istandsat laden med stor respekt for de gamle smukke detaljer.

Løsning:

Til opgaver som denne, hvor moderne teknik møder historiske lokaler, monterer vi udstyret så diskret som muligt med fokus på æstetik og design.

AV-udstyret er nøje udvalgt, så det passer ind i rummets arkitektoniske udtryk eller helt kan skjules.

I AV-løsningen indgår bl.a. en stor HD Panasonic projektorløsning med motorlærred i special ophæng og et digital flere zoners lydanlæg, som kan konfigureres efter arrangementernes behov.

Hele løsningen styres af en simpel rumstyring, så alle nemt kan betjene udstyret.

Brug for moderne AV-løsning i historiske omgivelser? 

Kontakt AV-Huset på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk, så kigger vi på omgivelserne og udarbejder forslag til en diskret og æstetisk løsning, der vil passe ind i lige netop jeres historiske lokale.

Vi arbejder med forskellige AV-løsninger, som alle kan integreres nænsomt og så usynligt som muligt. Her ligger hemmeligheden ikke i selve teknikken, men i måden man anvender den på.