K-9 er ECCOs konceptbutik på Kronprinsensgade i København. Det er en eksperimenterende butik med anderledes designs og materialer end det normale ECCO udvalg. Gæstedesignere udvikler hver sæson nye innovative styles i yderst begrænset antal, som kun fås i K-9 butikken.

Opgave:

Videovæg til branding af koncept i ny eksperimenterende ECCO butik. Man ønskede en løsning i høj kvalitet med stor driftssikkerhed, som samtidig kunne betjenes nemt af personalet i butikken.

Løsning:

Til løsning af opgaven har vi valgt 6 stk. 55” professionelle 24/7 skærme lavet specielt til videovægge. Rammerne er yderst smalle og giver et flot billede – uanset om der vises 6 forskellige billeder eller et stort billede på alle skærme. Indhold på videovæggen styrer butikspersonalet nemt via en media player.

AV-Huset stod for den komplette løsning i ECCOs K-9 butik med rådgivning, levering, installation, programmering og kalibrering.

Interesseret i en videovæg?

Vi er visuelle væsner, der bliver tiltrukket af farver og billeder. Billeder forstærker og påvirker vores følelser og holdninger. Og så husker vi visuelt indhold langt bedre. Så måske er det værd at overveje en videovæg til branding og visuel kommunikation i butikken eller andre steder? Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk for et professionelt overblik over de forskellige skærme og videovægsløsninger, der findes til bl.a. detail markedet i dag.

Læs mere om digital skiltning eller andre AV-løsninger inden for lyd og billede, som vi kan hjælpe jer med.