Outfit International A/S (tidl. Seeland International) er en af de globale markedsledere inden for jagtbeklædning og -udstyr. Virksomheden har mere end 40 års erfaring i branchen og er vokset til 100 medarbejdere, der fra centrallageret i Greve udvikler og designer kvalitetsprodukter til butikker og forhandlere rundt omkring i verden.

Opgave:

For at geare virksomheden yderligere til vækst på det globale marked skulle Outfit International A/S udvide med 3.500 kvadratmeter moderne faciliteter med showroom, kantine, højlager osv. ved hovedkontoret i Greve Main. I den forbindelse skulle virksomheden bl.a. bruge forskellige skærmløsninger med soundbar og trådløs dataoverførsel til diverse mødelokaler og infosystem til reception.

Løsning:

AV-Huset har leveret og installeret skærmløsningerne i størrelser 43”, 55” og 75” som pro enheder fra Panasonic i kvalitet 16/7 drift og Full HD. Skærmene har en meget tynd og elegant sort ramme, der matcher det stilrene design i bygningen.
Skærmen i receptionen er udstyret med en OneLan player, der kan vise flere typer af samtidige informationer som billeder, tekster, video, RSS og hjemmesider/HTML sider.

Skærmene i mødelokalerne er udstyret med en Panasonic soundbar for en forbedret lydoplevelse. Derudover er der installeret Barco Click Share for trådløs dataoverførsel, så medarbejdere og gæster nemt kan dele indhold under møderne.

En 75” pro skærm fra Panasonic er monteret på en mobilstander med elektrisk hejs. Den mobile løsning kan således flyttes rundt efter behov og indstilles i højden med den medfølgende fjernbetjening. For lydgengivelse er der monteret en soundbar på standeren.

Interesseret i skærmløsninger?

Har I også brug for skærmløsninger til møderum, receptionsområde eller andre lokaler? Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk og få et overblik over de mange muligheder, der findes på markedet i dag, samt professionel rådgivning til at vælge den rigtige løsning for jer.

Læs mere om infoskærme, AV-løsninger til konference- og mødelokaler eller andre AV-løsninger, som vi kan tilbyde jer.