Det gamle Feriecenter i Karrebæksminde er blevet sat i stand og udlejes til konferencer, fester og andre arrangementer. Stedet har tre forskellige lokaler, hvoraf Enø Salen er det største med plads op til 180 personer.

Opgave:

Den eksisterende projektorløsning i den store mødesal, der bruges til foredrag, fester og konferencer, skulle udskiftes med en laserprojektor for at give kunderne den bedste oplevelse med et skarpt billede og høj kontrast. Samtidig skulle lyden opgraderes og det var vigtigt, at alt udstyret kræver et minimum af vedligeholdelse og er brugervenligt.

Løsning:

Vi udskiftede den gamle projektor med en ny Panasonic laserdiode-projektor med en lysstyrke på 5.500 lumen. Den type projektor sikrer den gode oplevelse med skarpe billeder og kræver et minimum af vedligeholdelse med en lampetid på anslået 20.000 timers drift.

For en opgradering af lyden monterede vi en ny forstærker og mikser i rackskabet. Der blev ligeledes etableret et tilslutningsstik for HDMI til projektoren samt mini jack til brug for tilslutning af smartphone eller anden musikenhed til systemet således, at alle kilder nemt kan betjenes af brugerne.

Brug for en opgradering af jeres AV-udstyr?

Har du også et lokale, hvor AV-udstyret trænger til en opgradering? Så hjælper vi gerne med det hele – lige fra rådgivning, montering og efterfølgende service af AV-udstyret, hvis I ønsker det. Giv os et ring på telefon 5577 4030 eller send en e-mail til info@av-huset.dk for et uforpligtende tilbud på jeres næste AV-løsning.

Du kan læse mere om AV-løsninger til konference- og mødelokaler, rumstyring til brugervenlig betjening af AV-udstyret eller andre løsninger inden for lyd og billede.