African Development Bank, AfDB, er en udviklingsbank oprettet af de afrikanske stater for at finansiere økonomisk udvikling i Afrika.

Opgave:

I forbindelse med byggeriet af African Development Banks nye hovedkontor i Abidjan, Elfenbenskysten skulle banken have leveret og installeret audiovisuelle kvalitetsløsninger til et auditorie med plads til 350 gæster, et bestyrelseslokale med plads til 108 deltagere og seks mødelokaler med plads til mellem 60 og 80 deltagere. Banken stillede det krav, at alle skulle kunne se og høre den, der taler. Deltagerne skulle også have mulighed for at vælge et af de sprog, som der oversættes til som f.eks. fransk eller engelsk. Derudover skulle det være muligt at vise præsentationer og deltage i møder via videokonference.

Løsning:

AV-Huset stod for hele AV-løsningen fra start til slut. Vi leverede og installerede alt udstyret og programmerede hele løsningen på hovedkontoret i Abidjan. Teknikken er fuldautomatisk og alt, der kræves, er en person til at tænde for systemet i det tilhørende rack og gøre mødelokalet klar.
Auditoriet er udstyret med syv panelmikrofoner, 15 trådløse mikrofoner, højttalere og en kraftig projektor til at vise billeder på skærmen i auditoriet. Mikrofoner, hovedtelefoner og en skærm er monteret i oversætternes rum, så de kan følge møderne.
De seks mødelokaler er udstyret med Bosch DCN konferenceanlæg, Dome kameraer monteret på specialdesignede standere og 55” skærme til live billeder, videokonference og præsentationer. Kameraerne er programmeret til at fokusere på den aktuelle taler og billederne vises på skærmene i lokalet og i oversætterrummet. Billederne vises også i videokonferencesystemet.
I bestyrelseslokalet registreres hver deltagers navn via en chip. Dette giver mulighed for at vise den aktuelle talers navn på skærmen. Softwaren gør det muligt at foretage forskellige optagelser og viser den samlede tid, som hver taler har brugt på mødet.

Du kan læse mere om projektet til African Development Bank i Abidjan her.

Har du brug for en professionel totalleverandør af AV-udstyr til et projekt i udlandet? Med stor erfaring på området fra projekter i bl.a. Europa og Afrika, kan vi tilbyde jer alt fra rådgivning, installation og service. Ring på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk.

Se andre referencer fra udlandet.