FN's Udviklingsprogram (UNDP) er FN’s største udviklingsorganisation, der især arbejder for fattigdomsbekæmpelse, ansvarlig regeringsførelse, kriseforebyggelse og genopbygning samt miljø, klima og adgang til energi.

Opgave:

FNs Udviklingsprogram havde brug for et mobilt mikrofonsystem til afholdelse af møder på deres kontorer i Congo, Sydsudan og Etiopien. De ønskede brugervenligt udstyr, som skulle være nemt at betjene for deltagerne under møderne. Systemet skulle desuden have mulighed for at optage møderne til dokumentations formål.

Løsning:

Til at løse opgaven valgte vi Bosch trådløse svanehals mikrofoner med indbygget højttalere til mødedeltagerne, 2 håndholdte mikrofoner til spørgsmål fra salen, højttalere og forstærker, et kamera på fod med et lille 7” display og en DVD/HDD optager monteret på et mobilt rack specialdesignet til dette projekt. Derudover fik FN i Congo leveret en 84” touch skærm til præsentationer og videokonference.

Inden afsendelse fra Danmark blev udstyret programmeret og monteret på et mobilt rack. FNs personale kunne efterfølgende nemt installere systemet ud fra den detaljerede installations- og brugervejledning, som vi havde udarbejdet til dem.

Med løsningen har FNs Udviklingsprogram fået et brugervenligt system, som gør det nemt for deltagerne at holde møder samtidig med, at de sparer både tid og penge.

Du kan læse mere om projektet til FN's Udviklingsprogram her.

Har du et lignende AV-projekt, som vi skal hjælpe dig med - i Danmark eller udlandet? Vi arbejder med AV i hele verden og har stor erfaring på området fra bl.a. Europa, Asien, Mellemøsten og Afrika. Kontakt AV-Huset på 5577 4030 eller info@av-huset.dk.

Se yderligere referencer fra vores eksportafdeling.