Tivoli Hotel & Congress Center er tegnet af Kim Utzon Arkitekter og blandt Københavns største konferencesteder.

Opgave:

Det første indtryk er afgørende for den samlede oplevelse. Som et af landets førende konferencecentre var det derfor vigtigt for Tivoli Hotel & Congress Center at få en visuel guideline til deres gæster, så de følte sig godt modtaget og guidet hele vejen fra receptionen til det lokale, de skulle være i.
Konferencecentret ønskede samtidig at kunne vise mange forskellige typer af informationer – hvor som helst på hotellet.

Løsning:

Løsningen til hotellet blev specialdesignede pyloner med dobbeltsidede infoskærme, elevatorskærme og ”in wall” designskærme med kundetilpasset layout. Visuelt matcher udstyret kongrescentrets øvrige linje – fra skrift til farver og grafik – og understøtter stedets moderne og samtidig klassiske udtryk. Pylonerne er udstyret med hjul og placeres nemt overalt i konferencecentret, hvor der er brug for særlig information.
De digitale infoskærme er udviklet i samarbejde med den spanske design- og produktionsvirksomhed Arthur Holm og specialdesignet til konferencecentrets behov.

AV-Huset stod for den komplette leverance inkl. afviklingsplayere og den fulde programmering af informationssystemet.

Skal vi også lave en skræddersyet AV-løsning til jer?

Vi er dem med fokus på design og æstetik, der gerne videreudvikler og udfordrer vores kunders idéer, så vi kan sætte nye standarder for kommunikation. Vi arbejder meget med specialløsninger og kan skræddersy en professionel AV-løsning til jer, så den opfylder jeres behov og ønsker. Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk og hør, hvordan vi kan løse opgaven for jer.