Absalon Hotel er et klassisk og moderne hotel på Vesterbro i København med en afslappet og hjemlig atmosfære.

Opgave:

I forbindelse med totalrenovering og et gevaldigt designløft af Absalon Hotel var ønsket, at gæsterne skulle mødes af en rigtig flot reception, hvor receptionsskærme skulle matche det øvrige stilfulde inventar. Det er nemlig vigtigt for hotellet, at gæsterne får et godt førstehåndsindtryk, når de ankommer til receptionen.

Løsning:

Løsningen blev de stilfulde Arthur Holm receptionsskærme med en specialdesignet fod. Med foden kommer skærmene op i den rigtige højde, så receptionisterne får et godt arbejdsmiljø, og al kabelføring er 100 % skjult for et pænt arbejdsområde i receptionen. Skærmkabinetter og fod er forkromet, så matchet blev fuldstændigt – en utrolig flot løsning.

I AV-Huset har vi erfaringen og de kreative idéer til at udvikle skræddersyede av-løsninger, der kan opfylde vores kunders specielle behov og ønsker - både hvad angår design og teknik. Mulighederne er mange og vi udvider hele tiden grænserne for dem i samarbejde med vores internationale topleverandører. Fortæl os om jeres særlige ønsker til av-udstyret, vi elsker at blive udfordret! Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk.