Andersen Boutique Hotel på Vesterbro har en stil, der opfordrer til at indånde og leve den energi, der er i hjertet af København.

Opgave:

Andersen Boutique Hotel ønskede et lydanlæg, som kunne dække det daglige behov for stemningsmusik, men som også skulle fungere ved fredagsbar med DJ og dans, når foyeren og dele af morgenmadsrestauranten lægges sammen. Samtidigt stillede hotellet det krav, at anlægget skulle være så diskret som muligt, selv om det skulle kunne spille op til dans.

Løsning:

For at imødekomme både god lyd og diskret design på det stilfulde hotel i hjertet af København blev løsningen professionelle 2-vejs enheder planforsænket i loftet og afsluttet diskret med hvide gitre – understøttet af kraftige subenheder, der er monteret svævende over loftet og ligeledes afsluttet med diskrete hvide loftplader. Stik til DJ pult er placeret diskret bag en søjle, og daglig betjening og medieafspiller er skjult i et skab i receptionen. En helt diskret løsning, der kan spille som på et diskotek.

Har I også brug for et lydanlæg, der kan det hele? Kontakt AV-Huset på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk, så finder vi den rette løsning til jer.

Læs mere om lydanlæg eller andre af vores AV-løsninger.