Copenhagen Marriott Hotel er et 5-stjernet internationalt hotel, der ligger helt ned til Københavns havnekanal og tilbyder elegante værelser og suiter.

Opgave:

I forbindelse med ombygning og renovering af dele af stueetagen skulle Copenhagen Marriott Hotel etablere en VIP-lounge for udvalgte gæster og til specialarrangementer. Tre i en linje sammenhængende rum skulle danne rammerne og det skulle være muligt at levere super lyd i de enkelte områder, samtidigt eller helt uafhængigt af hinanden. Derudover stillede hotellet krav om en enkel og intuitiv betjening samtidig med at udstyret skulle være stilfuldt og absolut ikke stjæle fokus i de elegante lokaler.

Løsning:

Løsningen til det 5-stjernede hotel blev nøjagtigt tilpassede elegante planforsænkede lofthøjttalere med hvide gitre – et Crestron rumstyringsanlæg betjent via Idock system planforsænket i væggen, med mulighed for at tage panelet med ud i de enkelte områder. Stemningslyden leveres fra hotellets egen tjeneste og der er samtidig mulighed for at tilslutte eksterne lydkilder og trådløse mikrofoner i forbindelse med afvikling af banketter, receptioner, foredrag mv.

Du kan læse mere om vores løsninger inden for lydanlæg og rumstyring, som gør det nemt at styre av-udstyret i lokalet. Eller se hvilke andre av-løsninger, vi blandt andet arbejder med. Vil du høre mere om vores av-løsninger, så ring til os på telefon 5577 4030 eller send en email til info@av-huset.dk.