Wakeup Copenhagen er smarte lavprishoteller med et lækkert design og en unik beliggenhed i centrum af København og Aarhus. Hotelkæden er ejet af Arp-Hansen Hotel Group.

Opgave:

Til Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade ønskede Arp-Hansen Hotel Group touch skærme til check-in og receptionsskærme, som skulle kunne justeres i højden og drejes, så det er muligt at anvende skærmene i flere positioner. Alle skærmene skulle være baseret på professionel drift med 24/7 tilgængelighed og fremstå i et elegant design, som er enkelt at rengøre, så de forbliver pæne.

Løsning:

AV-Huset har stået for leverance og den fulde installation af check-in og receptionsskærme til Wakeup Copenhagen i Bernstorffsgade.

Skærmløsning til Business Center / Reception

Til receptionsområdet har vi valgt de stilfulde receptionsskærme, som vi har udviklet i samarbejde med designproducenten Arthur Holm. Skærmene er i Full HD og 22” med drejefod i rustfrit stål fastgjort i bordpladen. Alle kabler for tilslutning til PC etc. er skjult i foden for at tilsikre et pænt arbejdsområde i receptionen.

For at skabe et korrekt arbejdsmiljø ved receptionsskranken kan skærmene justeres i højden, vippes 20 grader og drejes 70 grader til begge sider, så det er muligt at anvende skærmene i flere positioner. Skærmene har ligeledes elektrisk hæve-/sænkefunktion med 10 cm vandring og betjeningsknapper op/ned i skærmens kabinet.

Wakeup Copenhagen og Arp-Hansen Hotel Group logoer er indgraveret i skærmenes aluminiums kant.

Skærmløsning til check-in

Til check-in af hotellets gæster er valgt flotte touch skærme i Full HD fra Arthur Holm. Kabinettet er lavet i mat aluminium med afrundede hjørner og monteret på en specialfod, så det er muligt at vippe og anvende skærmene i flere positioner. Panelet er multi-touch med hærdet glas med en elegant sort kant bag glasset, der giver disse designskærme et eksklusivt look.

Wakeup Copenhagen og Arp-Hansen Hotel Group logoer er indgraveret i skærmenes aluminiums kant.

Brug for elegante skærme til jeres reception?

Har I også brug for elegante skærme i jeres receptionsområde? Skærme, der ikke bare ser flotte ud, men også er med til at skabe et korrekt arbejdsmiljø i receptionen med justerbare funktioner – og som de eneste skærme på markedet tilbyder elektrisk hæve-/sænkefunktion. Så kontakt os på telefon 5577 4030 eller mail info@av-huset.dk  for en snak om mulighederne med Arthur Holms elegante receptionsskærme, som helt kan tilpasses jeres behov og designønsker.

Se mere om den elegante justérbare receptionsskærm fra Arthur Holm.