Køge Museum er et lokalhistorisk museum i Køge. Museet huser blandt andet en udstilling om Søslaget i Køge Bugt i 1710, en gravplads fra jægerstenalderen, vikingetidens arkitektur og udviklingen indenfor brudetøj.

Opgave:

I forbindelse med en helt ny permanent udstilling på Køge Museum ønskede man visuelle gengivelser i høj kvalitet uden budgettet løb løbsk. Samtidigt var det et krav, at udstillingen kunne ”passe sig selv” og teknikken ikke skulle overskygge budskabet.

Løsning:

Løsningen blev professionelle projektorer fra Panasonic, alle med høj opløsning og beregnet til min. 8 drifts timer om dagen. Billederne bliver gengivet på DNP projektionsskærme for at opnå optimal billedkvalitet.

For at kunne placere enhederne korrekt i rummene blev løsninger med projektering via spejl anvendt og med special optikker fra Navitar. Alle projektorer er skjulte via afdækningsplader malet i RAL-farver, så de passer helt ind i de flotte rum.

Til styring af afviklingsplayere, projektorer mv. blev et Crestron rumstyringssystem og et ”simpelt” betjeningspanel installeret, hvor medarbejderne blot skal trykke start eller stop udstilling, så sker resten af sig selv.

Har I også brug for at formidle en historie med levende, visuelle gengivelser i høj kvalitet uden det kræver det helt store at styre AV-udstyret? Kontakt AV-Huset og hør mere om, hvad innovativ brug af AV-teknologi kan gøre for jer. Fang os på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk.

Du kan læse mere om rumstyring eller andre AV-løsninger.