Opgave:

På KØS - museum for kunst i det offentlige rum - i Køge udstiller fire japanske stjerner fra den internationale kunstscene deres værker i udstillingen In your heart | In your city. Med værker og performances både udendørs på museets facade og forplads samt indendørs over to etager, er udstillingen en af de hidtil største i KØS’ historie. De fire kunstnere tilhører forskellige generationer og arbejder med udtryk fra performance over maleri til film og installationer. Udstillingen havde således brug for diverse AV-udstyr til at understøtte kunstnernes værker med billede og lyd.

Løsning:

På udstillingen er brugt alt fra tv-skærme, media players, lydhatte, projektorer til ONELAN løsning, der styrer billeder/videoer. I tæt samarbejde med kunsterne udarbejdede vores udlejningsafdeling forskellige løsninger, så kunstværkerne præsenteres på den ønskede måde - som f.eks. en special projektorløsning, hvor der projekteres i et vandspejl med flydende stearinlys i et sort fad.
I den store udstillingssal er opsat tv-skærme på sorte standere med media players, der viser kunstnernes film, mens lydhatte over skærmene fokuserer lyden kun til området omkring skærmene.

Med den megen teknik ønskede museet en nem løsning, hvor billeder og videoer starter selv uden personalet er indblandet. Her sørger skærme med ONELAN løsning for aktiv selvstart.

Kreativ brug af lejet AV-udstyr løfter opgaven

Har du også et arrangement eller en udstilling, hvor der er brug for leje af AV-udstyr og måske en innovativ tankegang til at løse opgaven? I AV-Huset har vi arbejdet med kreative AV-løsninger i mange år, så vi har både idéerne og erfaringen til at løse selv de mest "kringlede" opgaver. Tag fat i os på telefon 5577 4030 eller mail info@av-huset.dk, så kommer vi gerne med et bud på, hvordan AV-udstyret kan løse din opgave.

Se flere udvalgte referencer på Udlejning.

Læs mere om vores udlejningsafdeling.