Opgave:

Lolland kommune skulle afholde en temadag om trivsel for deres medarbejdere, omkring 300 i alt. For at alle skulle kunne se og høre de vigtige ting, som ledelsen ville fremlægge, var der brug for højttalere, mikrofon og projektor. Som afslutning på dagen havde Lolland kommune inviteret foredragsholder og forfatter Nils Villemoes til at fortælle om ledelse, som skulle foregå i en stor biografsal med 4 whiteboards.

Løsning:

Til at løse opgaven leverede og opstillede AV-Huset 6 stk. højttalere, headset mikrofoner og lysstræk projektor, så alle medarbejdere kunne følge med i fremlæggelsen.
Som del af sit foredrag laver Nils Villemoes illustrationer på whiteboards. For at alle medarbejdere kunne se disse illustrationer, leverede AV-Huset et HD kamera, filmede illustrationerne og projekterede dem op på et stort lærred i salen.

Se hvordan vi har løst andre udlejningsopgaver for både offentlige og private kunder.

Få råd og vejledning til leje af AV-udstyr

Har du også brug for at leje AV-udstyr til et arrangement? Men er du i tvivl om, hvilket udstyr der skal til for at løfte opgaven? I AV-Huset har vi mange års erfaring med AV-udstyr og står klar med den nødvendige rådgivning. Alt du skal gøre er at beskrive arrangementet, så finder vi den rigtige løsning til at løfte opgaven - hverken mere eller mindre - og sender dig et uforpligtende tilbud. Kontakt Udlejning i AV-Huset på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk.

Du kan læse mere om leje af storskræm, leje af projektor, leje af mikrofoner eller leje af højtalere.