Opgave:

Inden eksamen går i gang afholdes der hvert år gallafest på ZBC i Næstved for de kommende studenter og afgangselever. Festen starter med lancier og taler på parkeringspladsen foran skolen, hvor opgaven i sin enkelthed går ud på god lyd. Og efter eksamen afholdes dimissionsfest i skolens kantine med deltagelse af elever, deres familier og lærerne. Her er der behov for både god lyd og skærme, så alle de mange deltagere kan følge med i taler osv.

Løsning:

Til gallafesten er parkeringspladsen foran skolen traditionen tro fyldt med lækre biler, sjove påfund og et væld af unge festklædte mennesker. For at sikre de mange fremmødte kan følge med i elevernes festlige lanciers dans og rektors tale er mikrofon og højtalere sat op de rigtige steder på parkeringspladsen. Til dimissionsfesten er kantinen fyldt til bristepunktet og højttalere og skærme er stillet op i rummet, så alle kan følge med i overrækkelsen af eksamensbeviser.

Har du også en gallafest eller dimission på din uddannelsesinstitution eller et andet arrangement, hvor der er brug for at leje AV-udstyr? Kontakt AV-Huset på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk, så finder vi den helt rigtige løsning til dit arrangement.

Læs mere om vores udlejningsafdeling eller udlejning af storskærm, udlejning af mikrofoner, udlejning af højtalere eller udlejning af projektor.

Se andre referencer fra vores udlejningsafdeling.