Opgave:

DLG afholder hvert år en to-dages landbrugsmesse (VækstForum) om svineproduktion og planteavl. Messen blev i år afholdt i Herlufmagle hallen med over 800 deltagere og bød på 30 faglige indlæg. Arrangøren havde således brug for storskærme og lyd i de to haller.

Løsning:

Til landbrugsmessen leverede og opstillede vores udlejningsafdeling to store projektorløsninger til foredragene i de to haller samt lydanlæg. På standene i hallerne blev opstillet 26 stk. 46” skærme og 1 stk. 80” skærm til produktpræsentationer, virksomhedsprofiler osv.

Brug for AV-udstyr til en messe?

Er du også i gang med at arrangere en messe? Og har du brug for god lyd og storskærme eller andet AV-udstyr til arrangementet? Kontakt AV-Huset på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk. Vi kommer forbi med professionel rådgivning, så vi kan finde det korrekte AV-udstyr til en perfekt afvikling af din messe.

Vi kan også tilbyde teknisk assistance under selve messen, så du ikke behøver tænke på teknikken, men kan koncentrere dig om alle de andre ting en messe kræver.

Du kan få mere information om vores udlejningsafdeling eller se udvalgte udlejnings-cases.