Opgave:

I slutningen af januar afholdt energiselskabet E.ON et 2-dages kursus for deres ledere og mellemledere i Danmark, Norge og Sverige. Kurset var første take off i en udviklingsrejse for de i alt 275 ledere.

Hele kurset var bygget op omkring et lufthavnskoncept og fandt sted i en af lufthavnsterminalerne i Københavns lufthavn. Opgaven for vores udlejningsafdeling lød på opsætning af komplet AV-løsning med lyd, projektor, lærred, skærme etc., afvikling af teknikken under arrangementet og efterfølgende nedtagning.

Løsning:

Til løsningen brugte vi en DZ-21 Panasonic projektor med 20.000 lumen og et Ultra Long Throw optik. Projektoren stod ca. 35 meter fra det 6 meter bredde lærred og dermed så langt væk fra gæsterne, at den og støjen ikke var generende.

Foran scenen monterede vi en 55” monitor som støtteskærm, så foredragsholderne kunne se deres diasslides. Yderligere stod der en 22” skærm med et nedtællingsur, så foredragsholderne kunne se, hvor lang taletid de havde tilbage.

Vi arbejdede med to computere og en TV-One 2855 scaler, så det var muligt at lave et hurtigt skift mellem to forskellige PowerPoint præsentationer uden, at der kom sort skærm på lærredet.

Til lyden brugte vi et line array system, som hænges op i et rig-system og programmeres, så alle deltagere får det samme lydniveau uanset hvor i salen de sidder.

E.ON tilbyder ladeløsninger til elbiler, el og gas. E.ON er verdens største privatejede energiselskab med hovedsæde i Tyskland.

Se andre referencer fra vores udlejningsafdeling.

Har du brug for AV-udstyr til et lignende arrangement?

Vi kan tilbyde jer professionel rådgivning, der er til at forstå, og teknisk assistance, der sikrer en perfekt afvikling af jeres arrangement. Kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 5577 4030 eller mail info@av-huset.dk og få en snak om mulighederne.

Læs mere om leje af projektor, leje af storskærm, leje af mikrofon eller leje af højtalere.