Opgave:

Glyptoteket i København har åbnet en ny særudstilling ”Beriget & Beruset. Forsvundne skatte fra Romerriget”. Ved VIP-åbningen var der behov for projektor og lærred til præsentationer for de indbudte gæster.

Løsning:

Vores udlejningsafdeling sørgede for projektor og lærred, hvor vi igen lavede en bagprojektion for at skjule projektoren, så den ikke ødelagde stemningen i den smukke Festsal.

Sammen med den enestående sølvskat fra Berthouville i Frankrig byder udstillingen på et skatkammer fyldt med romerske luksusgenstande af guld og ædelstene, der vidner om romernes forkærlighed for luksus og om deres imponerende kunsthåndværk.

Den romerske sølvskat er kun tidligere vist i USA og Frankrig. Nu kommer den helt exceptionelt til Danmark. Udstillingen på Glyptoteket kan ses fra 14. marts og indtil 2. september 2018.

Læs mere om udstillingen ”Beriget & Beruset. Forsvundne skatte fra Romerriget” på Glyptoteket.

Se andre referencer fra vores udlejningsafdeling.

Leje af AV-udstyr

Har du brug for AV-udstyr til et lignende arrangement? Kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk og få en snak om og et uforpligtende tilbud på det rigtige AV-udstyr til arrangementet.

Få mere information om: