Tusind tak for en FANTASTISK service og indsats i dag! Sådan lyder første linje i mail til vores udlejningsafdeling fra Line hos Fashion Exclusive.

Opgave:

Copenhagen Fashion Week SS19 fandt sted fra 7-9 August i København. I forbindelse med modeugen blev vi kontaktet af Fashion Exclusive, der koordinerer og producerer modeshows og events for anerkendte designere. De skulle bruge skærme til et Designers Nest Award show på Lokomotivværkstedet.

Løsning:

To 55” Panasonic skærme blev setuppet fra vores udlejningsafdeling, der på dagen måtte yde lidt ekstra teknisk assistance, så modeshowet kunne afvikles på professionel vis.

I år havde Fashion Exclusive et samarbejde med Revolver, som regnes for at være en af de lidt mere eksperimenterende messer under modeugen, hvor Designers' Nest er en stor del af showdelen. Designers' Nest har til formål at fremme skandinaviske designere på et globalt niveau. Designers' Nest samarbejder med de seks førende designskoler, hvor Kronprinsesse Mary støtter aktivt op ved hendes deltagelse hver sæson.

Lad os stå for alt teknikken

Har du et lignende arrangement, hvor teknikken spiller en vigtig rolle? Så tag fat i vores udlejningsafdeling, der kan rådgive jer om teknikken og garanterer en professionel afvikling af jeres arrangement.

Se flere referencer fra vores udlejningsafdeling. Eller læs mere om leje af storskærm, leje af projektor, leje af mikrofoner eller leje af højtalere.