Opgave:

Diskret AV-løsning til Sales Conference hos møbelproducent Fritz Hansen i Allerød. Republic of Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand, grundlagt i Danmark i 1872 med en kollektion bestående af bl.a. internationalt anerkendte møbelklassikere som fx Arne Jacobsens Ægget, Svanen og skalstolen Serie 7.

Løsning:

Til konferencen for Fritz Hansens salgspersonale på hovedsædet i Allerød opstillede vores udlejningsafdeling et Stumpfl rammelærred i 16:10 format på 438x274 cm, en lysstærk Panasonic projektor med 8.500 ansi lumen, Martin Audio højttalere og Sennheiser trådløse headsets og håndholdt mikrofoner.

Fritz Hansen ønskede en diskret løsning, så vi fik projektoren skjult bag en af deres smukke LUNE sofaer - og kunne derfra skyde via en Panasonic ultra-short throw lens op på lærredet lige foran. En diskret AV-løsning blandt de flotte Fritz Hansen møbelikoner.

Skal du leje AV-udstyr til et arrangement?

Har du brug for AV-udstyr til et lignende projekt, så kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 5577 4030 eller info@av-huset.dk. Vi hjælper med alt fra teknisk rådgivning, til opsætning, test og nedtagning. Vi står også gerne for den tekniske afvikling under arrangementet, hvis du ønsker det.

Læs mere her hvis du vil leje mikrofoner, leje projektor, leje storskærm eller leje højtalere.

Se flere referencer fra vores udlejningsafdeling.