Opgave:

Foreningen Madens Folkemøde med blandt andre iværksætter og kok Claus Meyer holdt kick-off møde på Engestofte Gods på Lolland. De havde brug for teknisk assistance til afvikling af arrangementet med lyd og scenepodie til bl.a. foredrag af kok Nikolaj Kirk.

Løsning:

Vores udlejningsafdeling stod for opsætning og nedtagning af alt teknisk udstyr som bl.a. scenepodie og lyd med trådløse headsets og håndmikrofon til foredrag og spørgsmål fra salen. Under arrangementet styrede vi teknikken, så både billede og lyd fungerede, som det skulle.

Foreningen Madens Folkemøde arbejder på at etablere et tilbagevendende nationalt folkemøde om mad og fødevarer med foredrag, fællesspisninger og jord-til-bord demonstrationer – første folkemøde er planlagt til 10. og 11. maj 2019 på Engestofte Gods.

Her kan du se flere referencer fra vores udlejningsafdeling.

Vores udlejningsafdeling hjælper også gerne dig

Har du brug for AV-udstyr til et lignende projekt, så kontakt vores Udlejningsafdeling på telefon 5577 4030 eller info@av-huset.dk. Vi kan tilbyde professionel rådgivning og står gerne for den tekniske styring af dit arrangement med levering, opsætning og afprøvning af AV-udstyret samt teknisk afvikling og efterfølgende nedtagning, hvis du ønsker det.

Her kan du få mere information om leje af storskærm, leje af projektor, leje af højtalere og leje af mikrofon.