Iværksætterorganisationen Rainmaking har etableret et co-working space på Langelinie (Rainmaking at Pier47), hvor store og små innovationsvirksomheder har adgang til workshops, undervisning og samarbejde på tværs.

Opgave:

Til et af deres events med Tommy Ahlers (Uddannelses- og forskningsminister) og Sissel Hansen (founder af bogserien Startup Guide – en guidebog for nystartede iværksættere) var der brug for scene og lyd. Samtidig var det vigtigt, at løsningen ikke skæmmede lokalet i den flotte lokation på Langelinie.

Løsning:

Vores udlejningsafdeling byggede en passende scene på 5x2 m, placerede fire stk. Martin Audio højttalere diskret og monterede DPA’s 4088 headsetbøjler og en Sennheiser beltpack transmitter på paneldeltagerne. En trådløs Sennheiser håndmikrofon sørgede for, at spørgsmål fra salen kunne høres af både de ca. 200 iværksættere og paneldeltagerne.

Under hele arrangementet sørgede vores tekniker for, at afviklingen forløb, så lydniveauet og kvaliteten var konstant.

Der var også brug for, at vi meget hurtigt kunne rydde lokalet, da der umiddelbart efter foredraget var networking ved baren. AV-bilen var parkeret bagved, så vi fik sneget det hele ud ad en sidedør og var væk på blot 30 minutter. Det kan vores udlejningsmand stadig mærke, når han skal ned og binde sine sko…

Se andre referencer fra udlejningsafdelingen.

Brug for at leje AV-udstyr?

Har du et lignende arrangement med foredrag og spørgsmål fra salen, hvor der er brug for AV-udstyr? Så kontakt os på telefon 5577 4030 eller send en email til info@av-huset.dk og få teknisk vejledning og et uforpligtende tilbud på leje af AV-udstyr.

Her kan du få mere info om leje af projektor - leje af storskærm - leje af mikrofoner - leje af højtalere.