Hvert år afholder Sydsjælland & Lolland-Falsters Politi og Næstved Kommune store Færdselsdag for ca. 900 unge mennesker fra kommunens 9. klasser. Der bliver talt med trafikofre, hørt hvordan man undgår ulykker, trænet blinde vinkler og meget mere.

Opgave:

Ulykkesstatistikken viser, at det netop er elever i 7.-9. klasse, der kommer mest til skade i trafikken. Arrangementet er en del af Næstved Kommunes trafikstrategi og har til formål at hjælpe unge med at træffe de rigtige beslutninger i trafikken. Det er derfor vigtigt, at alle kan høre og følge med i diverse oplæg og gennemgang af arbejdsgangen ved færdselsuheld osv.

Løsning:

For at sikre, at alle elever kan følge med i bl.a. simuleringen af et færdselsuheld med livesending mellem politiradio, ambulance og 112, sørger vores udlejningsafdeling for at sprede lyden som et tæppe over hele pladsen med flere højttalere og en trådløs mikrofon til politimanden, der guider eleverne gennem dagens arrangement.

Brug for AV-udstyr til jeres arrangement?

Lyd er en vigtig del af oplevelsen. Skal vi også hjælpe dig med at få budskabet helt ned på bageste række? Hos os får du både professionelt lydudstyr og teknisk rådgivning, hvis der er behov for det. Du kan se mere om at leje højttalere og leje mikrofoner.

Se andre referencer fra vores udlejningsafdeling.