Fagorganisationen for selvstændige frisører og kosmetikere DOFK har været forbi Hotel Kirstine i Næstved som del af deres Danmarksturné 2019, hvor nogle af Danmarks dygtigste frisørmestre viste den nyeste hårmode frem i et sceneshow.

Opgave:

Fire af landets førende frisørmestre skulle fra et scenepodie med catwalk præsentere de nyeste tendenser inden for faget for et publikum bestående af frisørmestre og deres ansatte. Under showet skulle frisørerne videreformidle deres viden og hårmodellerne gå catwalk. Der var således brug for scene, lys og diverse lydudstyr til at løfte opgaven samt teknisk assistance under showet.

Løsning:

I den ene ende af lokalet byggede vi en 6 x 3 m scene med 1 m bred catwalk inkl. 40 cm ben og forkant, så alle kunne følge showet uden problemer og hårmodellerne kunne gå ned i lokalet på catwalken. Scenen blev oplyst med lamper på en opbygget rig, mens fire højttalere på stativ sørgede for at sprede lyden korrekt i hele lokalet. De fire frisørmestre blev udstyret med headsets, så de kunne snakke samtidig med de arbejdede, og en trådløs håndholdt mikrofon blev brugt af konferencier.

Skal vi sørge for teknikken til jeres arrangement?

Skal I holde et lignende arrangement? Så lad os stå for teknikken som lyd, lys, scene m.m. Hos os får I professionel rådgivning og vores erfarne teknikere tager sig af alt fra levering, opstilling, test, nedtagning og selve den tekniske afvikling under arrangementet, hvis I har behov for det. Læs mere om vores udlejningsafdeling.

Se flere referencer fra vores udlejningsafdeling.