KENMAY er en netværksvirksomhed i Næstved for primært ejerledere og topledere fra små og mellemstore virksomheder. De leverer inspiration og læring til deres 150+ medlemmer via foredrag, arrangementer og ledertræning.

Opgave:

I forbindelse med en kommende bestyrelsestræning i samarbejde med tidl. koncernchef i B&O, Tue Mantoni ønskede KENMAY en studieoptagelse i professionelle rammer af deres præsentation og snak via Zoom om arrangementet, så optagelsen efterfølgende kunne redigeres og sendes ud som en teaser for arrangementet.

Løsning:

Vores professionelle streaming studie i Næstved dannede rammen om filmoptagelsen med KENMAY i studiet og Tue Mantoni via Zoom. Optagelserne bliver efterfølgende redigeret og klippet sammen til en lille teaser-film til medlemmerne i netværket.

Udover studieoptagelser til redigering og senere brug kan vi også tilbyde live streaming af jeres arrangement fra vores studie.

Skal vi også hjælpe jer med streaming af jeres arrangement? Enten i vores studie i Næstved eller hvis I har egne lokaler til rådighed.

Kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk.

Læs mere om vores udlejningsafdeling eller tag et kig på flere referencer fra vores udlejningsafdeling.