Møns Bank er en af Danmarks ældste banker. Med hovedsæde i Stege og filialer i Næstved, Vordingborg, Præstø og Rønnede servicerer banken over 20.000 erhvervs- og privatkunder fordelt over hele landet.

Opgave:

Grundet Corona-restriktioner skulle Møns Banks årlige generalforsamling foregår virtuelt i år. Derfor ønskede banken en professionel afvikling af generalforsamlingen med live-stream via VP til aktionærerne.

Løsning:

Løsningen blev et professionelt set-up i vores streaming studie i Næstved, hvorfra generalforsamlingen kunne deles med mange uden de var fysisk til stede.

Vi live-streamede generalforsamlingen til VPs site, hvor aktionærerne var inviteret til at se og deltage i afstemning etc.

PowerPoints og diverse indslag, som normalt foregår på en storskærm foran publikum, redigerede vi sammen med diverse taler fra talerstolen, således at det hele blev vist samlet på folks skærme hjemme i stuerne.

For at hjælpe talerne med at kigge mod kameraet, nu de ikke havde et publikum foran sig, havde vi installeret en teleprompter under det ene kamera med generalforsamlingens forskellige indhold. Dermed behøvede talerne ikke kigge ned i deres notater, hvilket kan se distraherende ud, men kunne tale mere spontant med fokus mod kameraet.

Vil du høre mere om livestreaming og mulighederne for at streame dit arrangement? Kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk.

Se andre referencer fra udlejningsafdelingen.