SetSales Summit 2022 og CFO Insights Conference 2022 er to af Nord Europas største konferencer for henholdsvis Salg og CFO-segmentet arrangeret af SetSales. Konferencerne blev afholdt på Clarion Hotel Copenhagen Airport i tre haller med mere end 1.200 deltagere hver dag. 60 talere pr. dag fra nogle af landets største virksomheder leverede taler og paneldebatter.  

Opgave:

Opgaven fra arrangøren lød på at forvandle de tomme haller til en af Nord Europas største konferencer med komplet teknisk setup.

Løsning:

I de tre tomme haller byggede vi al teknikken op fra bunden med lyd, lys og billede.

Tre scener blev bygget i lokalerne med tre broer til lys og to tårne til lyd. I alt brugte vi 2 km kabler.

Broerne til uplights i farver blev monteret med 20 LED moving lights (robotstyrede bevæglamper) og haze-tåge blev brugt i pauserne til at skabe stemning.

Lyden i lokalerne blev styret med digital mixerpult. Højttalere – som i en surround sound biograf – blev strategisk placeret og programmeret til effekt i lokalet. I alt blev 40 højttalere med forskellige funktioner brugt i den store sal.

Videoproduktion af paneldebatterne blev lavet med fire robotkameraer til close-ups eller full body optagelser, som blev gengivet på den store 4K LED skærm på 16 x 4,5 m i den store sal.

Fra tomt lokale til konference

Skal I også arrangere en konference startende med et stort tomt lokale?

Så kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 5577 4030 eller send en mail til info@av-huset.dk og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med al teknikken. Vi garanterer en professionel rådgivning og teknisk tryghed hele vejen igennem projektet, så I kan koncentrere jer om selve konferencen.

Vi tilbyder:

  • Teknisk rådgivning i forbindelse med planlægning og afvikling af konferencen
  • Leje af al slags professionelt AV-udstyr
  • Levering, opstilling, afprøvning og nedtagning af udstyr
  • Teknisk assistance, der sikrer perfekt afvikling af konferencen
  • Tryghed, da vi er med jer hele vejen

Se andre referencer fra vores udlejningsafdeling.