Herlufsholm Skole blev grundlagt i 1565 af Herluf Trolle og hans hustru Birgitte Gøye, der ønskede at skabe en skole for egnede og motiverede unge mennesker. Skolen er i dag Danmarks største kostskole med over 600 elever fra 6. klasse til 3. g.

Opgaven:

Skolen har gennem tiden haft mange AV-opgaver, som skulle løses, så de passede ind i de fredede bygninger, men samtidig skulle leve op til de krav, der stilles på en international uddannelse, der konkurrerer med verdens bedste skoler.

Løsninger:

Blandt de mange forskellige løsninger AV-Huset har leveret til skolen indgår bl.a. AV-udstyr i multisale med biograf og koncertfaciliteter til teatersale og gymnastikhal. Løsningerne kan betjenes af alle og indgår i dag i undervisningen. Vi har ligeledes leveret et større talevarslingssystem, som lever op til de skrappeste krav om EN54. Skolens sikkerhedskrav løses med flere årlige tilsyn og test.

Har du et lignende projekt, som vi skal hjælpe dig med? Kontakt os og hør om de mange AV-muligheder, der kan være med til at løfte undervisningsmiljøet på en videregående uddannelsesinstitution.