Greve Gymnasium er et større gymnasium og hf-kursus med ca. 1000 elever.

Opgave:

Når op til 1000 elever, lærere og forældre skal have et fælles sted at mødes, kræver det ikke kun et stort rum med gode akustiske forhold. Derfor ville Greve Gymnasium bygge en ny multisal, som også skulle have en scene med mulighed for både at vise film og Power Point præsentationer. Samtidig ville de gerne have mulighed for at opføre teater og koncerter, hvor alle kunne se og høre.

Løsningen:

I tæt samarbejde med arkitekter, ingeniører og gymnasiet løste vi AV-opgaven til denne meget store multisal med et større point source lydanlæg fra engelske Martin Audio. Alle højttalere blev indfarvet i samme RAL farver som spær og afstivere, så det store lydanlæg, passer ind i salens æstetik og stil.
Da økonomien på det givne tidspunkt ikke gav mulighed for at lave løsningen, så alle ønsker blev opfyldt, har vi i tæt samarbejde med skolen og ingeniører forberedt alle tænkelige løsninger. Derved har skolen kunne købe de sidste dele af løsningen i etaper, når økonomien tillod det. Uden de stod med store merudgifter. Greve Gymnasium har nu en komplet multisal med plads til 1000 personer, som både kan være koncertsted, biograf eller teater.

Har I også et ønske om en stor multisal, der kan bruges til mange forskellige aktiviteter? Kontakt os og hør, hvordan vi forvandler salen fra biograf til teater eller hvad I nu måtte have bruge for.