Center for Specialundervisning i Slagelse er et undervisningscenter under Center for Handicap og Psykiatri under Slagelse Kommune.

Opgave:

I forbindelse med indflytning i nye lokaler, ønskede CSU en mulighed for at informerer elever og gæster om arrangementer og nyheder via nogle strategisk placerede informationsskærme. Derudover skulle der laves en videokonferenceløsning samt bruges lyd og billede i det store konferencerum Glassalen og i flere undervisningslokaler.

Løsningen:

Vi valgte at placerer 4 skærme fordelt på indgange og personalerum. Skærmene er af høj kvalitet fra Panasonic, og sikre at skærmene kan bruges de mange daglige timer de skal være tændt, uden at gå i stykker. Alle 4 skærme er forbundet med hver sin Onelan player, som muliggør at indhold på skærmene kan styrers direkte fra en alm. PC arbejdsplads. Alle medarbejdere som er forbundet til netværket (lokalt på skolen, eller hjemmefra) og som har adgang med brugerlogin, kan tilgå systemet. Herfra er det muligt at opdaterer billeder, tekster og videoer, samt tidsstyre hvornår hvilket indhold skal køre, samt hvor længe og på hvilke skærme. Der kan naturligvis også køres blandet indhold på skærmene på samme tid.

Vi har ligeledes leveret videokonferenceløsning og indrettet et konferencerum med mørklægning, projektor og storskærm samt komplet højtalerløsning. Derudover har vi leveret interaktive projektorløsninger til flere undervisningslokaler.

Har du et lignende projekt, som vi skal hjælpe dig med? Kontakt os og hør om mulighederne med infoskærme.