Vi tager vores sociale ansvar alvorligt

... og involverer os i velgørenhed og støtte til forskellige sportslige og kulturelle initiativer samt humanitære formål.

Det seneste år har vi således bl.a. støttet Kræftens Bekæmpelse, WWF Verdensnaturfonden, Team Fog Næstveds basketball hold, Næstved Fodbold, Næstved Badminton, Næstved Teater, kulturinstitutionen Rønnebæksholm, Svovlstikkerne, SOS Børnebyerne, Lille Næstved TeamGym piger, Røde Kors og mange flere både store og små projekter/foreninger. Vi har tidligere også deltaget i Danmarks Naturfredningsforening og TV2s kampagne Danmark planter træer og bidrog her med 250 træer (det er ca. 10 træer pr. medarbejder) - som er det mest effektive redskab vi har i dag til at afhjælpe den massive belastning af klimaet, som CO2-gas udgør.

Du kan læse mere om vores arbejde som socialt ansvarlig virksomhed under Vision og Værdier.
 

Gennem årene har vi bl.a. løbende støttet:

  • Kræftens Bekæmpelse - siden 2003
  • WWF Verdensnaturfonden - siden 2010
  • Røde Kors - siden 2003
  • SOS Børnebyerne - siden 2002

                     

 

Vi har også støttet projekter uden for Danmarks grænser som f.eks. The Human Needs Project i Afrika.
 

The Human Needs Project

The Human Needs Project blev dannet i 2010 af et amerikansk byggefirma og den danske skuespiller Connie Nielsen (nok bedst kendt for hendes rolle i Gladiator), efter at hun havde indspillet ”Lost in Africa” i Kibera. Kibera er en af de uformelle bydele som findes i Nairobi, Kenya og regnes som det største slumområde i Afrika.

Formålet med The Human Needs Project var at skaffe rent vand til indbyggerne i Kibera. Siden hen er projektet vokset til også at omfatte hjælp til selvhjælp inden for sanitet, elektricitet samt sociale og økonomiske forhold i slumkvarterer rundt omkring i verden.
Gennem Human Needs Project har vi doneret lydanlæg til talentshows i Kibera Town Centre, hvor lokale musikere og sangere viser, hvad de kan i et af Afrikas største slumkvarterer. Vi har yderligere doneret et mikrofon- og lydanlæg, som bruges til at informere befolkningen, og hensigten er fortsat at støtte projektet løbende.

    Læs mere om The Human Needs Project.