Opgave:

Sønderborg Kommune ønskede en komplet udskiftning og opdatering af mikrofonsystemet og det tekniske udstyr i byrådssalen. Løsningen skulle samtidigt give mulighed for at følge præsentationer for alle byrådets medlemmer. Fremtidssikring og et designmatch til den flotte sal var et krav og en selvfølge.

Løsning:

Løsningen blev et fuldt digitalt konferencemikrofonanlæg fra Bosch med ”simpel” kontrol, enten via ind- og udkobling på selve mikrofonerne eller kontrolleret fra en pc installeret med en meget overskuelig betjeningssoftware, hvor det er muligt at se salens layout og byrådsmedlemmernes navne og politiske partier. Tilhørerlogen fik nyt højttalersystem koblet direkte til mikrofonløsningen, så alle nu kan se og høre, hvad der foregår i salen.

For visning af billeder og præsentationer i salen konstruerede AV-Huset en standerløsning, der blev placeret i centrum af salen, hvor 50” paneler blev vinklet korrekt, så det er muligt for alle at følge de visuelle elementer. En rigtig flot løsning, der matcher den fine byrådssal i Sønderborg.

Har du også brug for ny teknik i historiske omgivelser? Kontakt os og hør, hvordan vi kan installere en professionel AV-løsning i respekt for salens unikke udtryk.