Kontakt AV-Huset

AV-HUSET A/S
Jernbuen 1
DK-4700 Næstved
CVR 13828687

info@av-huset.dk

Fakturaer sendes til
faktura@av-huset.dk

Telefon +45 5577 4030

Vi har åbent:
Mandag-torsdag: 8:00 – 16:00
Fredag: 8:00 – 15:30

Skriv til os

Navn:(Påkrævet)

Find os her

Administration

Tine Thomassen

Kontorassistent

Tlf. +45 5577 4030
E-mail: tine@av-huset.dk

Tine har været med i AV-Huset fra starten. Her passer hun på vores økonomi og bogholderi, er den venlige stemme du møder i telefonen og agerer i høj grad 8-armet blæksprutte.

Når der ikke lige er arbejde på programmet, bruges tiden på sejlture i ferie og weekender, Zumba-dans eller en rejse til udlandet; her hitter især Rom.

Gitte Niemann

Kontorassistent

Tlf. +45 5577 4030
E-mail: gitte.niemann@av-huset.dk 

Gitte er det første smil du møder, når du træder ind af døren eller ringer til os. Hun er vores blæksprutte, der tager sig af alt fra økonomi til administration og gæster.

Udlejning

Emil Jessen

Udlejningskonsulent

Mobil: +45 2542 7111
E-mail: emil@av-huset.dk

Emil er ansvarlig for vores udlejningsafdeling og tager sig af alt fra rådgivning, booking og afvikling af opgaver. Emil har en teknisk baggrund og flere års erfaring fra AV-branchen.

Meget af fritiden bruger han på musicals, hvor der også nørdes med teknik.

David Bisgaard Nielsen

Udlejningskonsulent

Tlf.: +45 5577 4030
E-mail: david@av-huset.dk

David klarer alle slags opgaver i udlejningsafdelingen – store som små. Han kan få det “umulige” til at ske og har stor viden om lyd/lys.

David har i sin fritid arbejdet som DJ i mange år.

Salg

Brian Schwartz

Teknisk salgs- og systemkonsulent

Mobil: +45 2542 7104
E-mail: brian@av-huset.dk

Brian har 10 års erfaring inden for AV og systemudvikling. Han er del af vores projektsalgsafdeling og sætter stor ære i at udarbejde de helt rigtige løsninger til vores kunder.

Fritiden går meget med heste og vogn på konkurrenceniveau.

Thomas Christensen

AV-konsulent / Key Account Manager

Mobil: +45 2542 7105
E-mail: thomas@av-huset.dk

Thomas og AV-Huset har været “gift” i mange år og hans store AV-erfaring kommer vores kunder til gode i den offentlige sektor og det private erhvervsliv.

Det meste af fritiden bruger Thomas og familien på camping i Danmark og udlandet. Italien er den foretrukne destination, hvor Thomas hele tre gange har måtte udvise sublim vendeteknik, når campingvognen er endt helt nede ved Gardasøen, hvor ellers kun Fiat 500 kommer …

Jens Ravn

Adm. direktør

Mobil: +45 2542 7102
E-mail: jens@av-huset.dk

Jens er stifteren af firmaet og vores direktør. Han er også en del af projektsalgsafdelingen og brænder for æstetik og kvalitet.

Ellers har familien 1. prioritet og i fritiden møder du ham ofte i familiens motorbåd, på ski i bjergene eller på rejse i Tyrkiet.

Mustafa Kayssi

Salgskonsulent

Mobil: +45 2542 7106
E-mail: mustafa@av-huset.dk

Mustafa har arbejdet med salg og design i mange år. Han finder den optimale løsning til jeres projekt og sørger for den nødvendige tryghed og kvalitet.

Fritiden bruger han gerne i en kano eller med fiskestangen i hånden, men der er også tid til lidt fodbold med kammeraterne.

Christian Bo Andersen

Intern salgskonsulent

Mobil: +45 2542 7112
E-mail: cba@av-huset.dk

Christian har mange års erfaring med rådgivning og salg af lyd- og billedprodukter. Han er del af vores salgsafdeling, hvor han er “ankermanden” i huset på mange af vores forskellige salgsprojekter.

I fritiden står fodbold øverst på agendaen, hvor han bl.a. træner et seniordamehold i en af de lokale fodboldklubber

Forhandlersalg

René Lovén

Produktchef

Mobil: +45 2542 7136
E-mail: renel@av-huset.dk

René har over 30 års erfaring med AV og leder vores forhandlersalgsafdeling. Han sætter en ære i at bidrage positivt til vores forhandleres projekter, både med sparring, support og på bundlinjen og han går gerne den ekstra mil, for at få opgaven løst.

Når René ikke er travlt optaget på arbejdet, bliver tiden gerne brugt med familie og venner i sommerhuset. Og fritiden bliver brugt på noget, der går stærkt! – som alpint skiløb, guitarspil, en tur i spinningsalen eller på MC.

Service og montage

Claus Grønlund

Overmontør

Tlf.: +45 5577 4030
E-mail: claus@av-huset.dk

Claus har været i virksomheden i mange år. Han er overmontør og sørger for, at udstyret bliver monteret korrekt og fungerer som det skal. Han tager sig også af programmeringsopgaver.

Anders Pedersen

AV-tekniker

Tlf.: +45 5577 4030
E-mail: anders@av-huset.dk

Anders er manden du møder, når AV-udstyret skal monteres. Han sørger for, at alt virker og fungerer som ønsket.

Når Anders ikke er på arbejde, løber han! Kun skader kan holde ham fra det og han har indtil nu gennemført en hel del halvmarathon.

Karina Theil

AV-tekniker

Tlf.: +45 5577 4030
E-mail: karina@av-huset.dk

Karina tager sig af alle serviceopgaver. Med værktøjskassen ved hånden kører hun rundt til vores kunder og sørger for udstyret altid fungerer, som det skal.

I fritiden skyder Karina med skarpt – kaliber 22. Det foregår i den lokale skytteforening, hvor hun sigter efter skydeskiven med både pistol og salonriffel.

Morten Raahauge

Montør

Tlf.: +45 5577 4030
E-mail: morten@av-huset.dk

Morten er montør. Han kører ud og monterer AV-udstyret hos vores kunder og sørger for, at alt virker som det skal.

Fritiden bruger han gerne på lystfiskeri og han elsker at lave god mad. Ellers kan du finde ham på cyklen, når han suser rundt i landskabet.

IT

Ken Pryzbylak

IT Specialist

Mobil: +45 2542 7115
E-mail: ken@av-huset.dk

Ken er vores IT-nørd, der med sin Cola i hånden og medfødte nysgerrighed kan løse alle IT-opgaver.

Når han ikke har næsen dybt begravet i elektronik og teknik, så finder du ham ude i den friske luft, hvor han klatrer på alt fra vægge, huse til klipper og træer.

Marketing

Tina Skov Hansen

Marketing koordinator

Mobil: +45 2542 7103
E-mail: tsh@av-huset.dk

Tina har 20 års erfaring med kommunikation og marketing fra danske og internationale virksomheder og tager sig af alt markedsføringen i AV-Huset.

Når hun ikke er i det kreative hjørne i AV-Huset, elsker hun at få vind i håret ude på bølgen blå i familiens sejlbåd – og selv 18 sekundmeter blæst fra vest kan ikke stoppe hende!

Logistik

Tonni Schmidt

Lagerassistent

Tlf.: +45 5577 4030

Tonni er medhjælper på vores lager. Han var kommet til at gå for tidligt på efterløn, men det har han heldigvis lavet om på og han assisterer nu på lageret med modtagelse og afsendelse af varer osv.

Henrik Christensen

Servicemedarbejder

Tlf.: +45 5577 4030

Henrik er vores alt-mulig-mand og han tager sig af – ja, alt muligt – lige fra havearbejde til oprydning og vask af biler. Det største smil finder vi på hans læber, når han sidder på havetraktoren og slår græs. Han er nemlig en, der holder af naturen og gerne opholder sig uden for.

Dan Wennergren

Lageransvarlig

Mobil: +45 2542 7110
E-mail: dan@av-huset.dk

Dan tager sig af vores lager og logistik. Han modtager, pakker og sender varer til kunder i Danmark og udlandet.

Han er et rigtigt friluftsmenneske, der altid har gang i et eller andet projekt i haven eller på familiens hus.