Nye standarder for kommunikation

AV-Huset er specialister i at rådgive om, udvikle og installere audiovisuelle specialløsninger. Ved at tænke teknologien ind i nye sammenhænge opstår interessante muligheder og usædvanlige oplevelser i rummet. Vi har lang erfaring med alt fra skræddersyede AV-installationer til specialdesignede koncepter til fx hoteller, virksomheder, museer og andre kulturelle arrangementer.

Vi har blandt andet udviklet og installeret et komplet videosystem til et indendørs golfcenter, ligesom Fængselsmuseet i Horsens har fået en prisvindende AV-installation, hvor fangernes historier vækkes til live gennem interaktive effekter fra det top-moderne AV-udstyr. Vi er drevet af begejstringen for at skabe innovative AV-løsninger.

Vi udvikler og skræddersyr specialløsninger efter jeres behov. Kontakt os for en snak om muligheder.

Kontakt os på 55774030 eller mail info@av-huset.dk.

Stilfulde designløsninger

Hos AV-Huset har vi desuden fokus på æstetik og design. Vi har specialiseret os i at levere stilfulde designløsninger, som visuelt matcher din designlinje og vi kan forvandle historiske lokaler til højteknologiske rum uden at det umiddelbart kan ses.

Således har vi f.eks. leveret specialdesignede pyloner med dobbeltsidede infoskærme til Tivoli Hotel & Congress Center, der visuelt matcher kongrescenterets øvrige linje – fra skrift til farver og grafik – og vi har specialdesignet forkromede skærmkabinetter på fod til receptionen på Absalon Hotel og check-in skærme i bronze-look på Steel House Copenhagen. Vi forvandler også historiske lokaler som byrådssale på f.eks. Helsingør Rådhus til højteknologiske konferencerum, hvor vi sørger for teknikken er fuld integreret i f.eks. talerstolen  og specialdesigner mikrofonanlægget, så det matcher salens fine gamle messingbordlamper osv. Eller den gamle teatersal på Saxkjøbing Hotel. Alt bliver installeret i respekt for salens unikke udtryk.

Har du en vild idé? Vi er klar.

Vi har ligeledes udviklet specialløsninger til kunder som Fuglsang Kunstmuseum, Islev Kirke, Danmarks Borgcenter i Vordingborg og Møntergaarden i Odense. Se også de transparente LED skærme på Holmegaard Værk. Har du et projekt eller måske en vild idé, som vi skal hjælpe dig med?

Kontakt os og få en snak om teknologiens muligheder. Vi har erfaring med at tænke i utraditionelle løsninger og idéer/medarbejderne til at sikre dig optimal anvendelse af rummet. Hemmeligheden ligger ikke i selve teknikken, men i måden den udnyttes på.

Telefon 55774030

Mail info@av-huset.dk