Flere muligheder med touch funktion

Når møde- eller undervisningslokalet skal indrettes i dag er touch skærme et spændende alternativ, hvor præsentationen ikke blot vises på en passiv skærm, men giver langt større muligheder for at udfolde sig kreativt.

Med touch skærme i mange størrelser er det muligt at passe løsningen ind rigtig mange steder og touch funktionen gør en traditionel præsentation til en interaktiv og inspirerende oplevelse med dens mange muligheder for tilkobling til mobile enheder. Touch skærme er gennem de senere år blevet i en kvalitet, hvor billede og funktionalitet går op i en højere enhed. Udover et flot og stilrent design vil klare fordele i rum med stort lysindfald gøre sig gældende, så det stadig er muligt at opnå et kontrast- og detaljefyldt billede.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på touch skærme. Skriv her eller ring på telefon 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

Vi skræddersyr løsningen efter dine behov

Touch skærmene kan kombineres med masser af tilbehør som indbygget PC, original soundbar og motoriseret vægmonteret hejs, som tilgodeser de ofte mange forskellige brugere. Den medfølgende software giver mulighed for at bruge skærmen som et traditionelt whiteboard, ligesom der kan skrives oven i en præsentation, hvor mødedeltagerne aktivt kan komme med input, der med fordel kan gemmes til senere brug. Vi tilbyder naturligvis undervisning i touch skærmens mange muligheder.

Hør mere om touch skærme

Vi har hjulpet kunder som Arresø Skole, RESC og Ingelby Farma & Forrest med touch skærmløsninger. Har du et møde- eller undervisningslokale, hvor kreativiteten skal blomstre og idéer genereres, så overvej en touch skærm frem for en almindelig skærm.

Kontakt os og hør mere om de spændende muligheder med touch skærme.

Telefon: 55774030

E-mail: info@av-huset.dk